„Ciocolata Kiss”, un simbol al copilăriei, reapărut în Mega Image la preț accesibil

Un produs dulce care a marcat perioada comunistă din România revine pe piață, atrăgând atenția atât a nostalgicii vremurilor trecute, cât și a noilor generații. Este vorba despre ciocolata Kiss, un desert care se găsea rar în acele vremuri. Gustul inconfundabil al acestei ciocolate, care a fost mereu asociat cu copilăria și cu vremurile în care țara era condusă de Nicolae Ceaușescu, revine în magazinele din România.
Reapariția unui produs iconic
În prezent, produsul este disponibil în Mega Image, la un preț accesibil de doar 4,39 lei. Ciocolata Kiss a fost adesea considerată un simbol al copilăriei pentru mulți români, alături de alte delicatese precum eugenii, pufarine sau pufuleții clasici. În 1933, acest desert delicios era produs doar în Grecia de către Jacobs Suchard (acum Kraft Foods).
Retur la gustul inconfundabil al ciocolatei Kiss
Acum, românii au ocazia de a se reîntâlni cu gustul inconfundabil al ciocolatei Kiss. Produsul a fost reintrodus pe rafturile magazinelor Mega Image, la un preț accesibil. O ciocolată Kiss cu aromă de căpșuni costă doar 4,39 lei, având 26 de grame. Cei care nu pot ajunge în magazine, pot comanda produsul și online de pe site-ul oficial al magazinului.
„În perioada în care țara era condusă de Nicolae Ceaușescu, această ciocolată se găsea în mai multe variante, având diferite arome. Ei bine, acum, românii o pot gusta doar pe cea cu căpșuni.”
În ciuda faptului că ciocolata este disponibilă doar cu aromă de căpșuni, ea continuă să atragă atenția consumatorilor, aducând un val de nostalgie în rândul celor care nu i-au putut uita gustul unic.
Ingredientele ciocolatei Kiss includ sirop de glucoză, zahăr, grăsimi vegetale, masă de cacao, unt de cacao, lapte praf degresat, zer pudra, unt, albuș de ou pudra, emulsifianți, arome, apă, colorant și antioxidant. Ciocolata cu lapte conține minim 25% substanță uscată de cacao.
Conținutul publicat pe monden.dinpopor.ro poate fi preluat doar în limita a 500 de caractere, cu menționarea sursei și link activ. Orice utilizare neautorizată reprezintă o încălcare a Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și va fi sancționată conform legislației în vigoare. 🚨