Rețeta de paste care te ajută să slăbești, potrivit nutriționistului Carmen Barcan: bogate în nutrienți și vitamine

Carmen Barcan, un specialist recunoscut în terapii pentru slăbit și nutriționistă de încredere a vedetelor din România, propune o soluție delicioasă pentru iubitorii de paste. Datorită unei rețete speciale, oricine poate savura acest preparat fără a se teme de impactul asupra siluetei.
Terapeută a vedetelor și nutriționistă a celor care vor să fie în cea mai bună formă
Carmen Barcan a lucrat cu multe personalități din showbizul românesc, printre care Andreea Marin, Cătălin Măruță, Bujsu, Cornelia Rednic, Greta Dan, Francisca, Raluca Diță și Laura Lezis. Nutriționista își dedică timpul pentru a împărtăși sfaturi valoroase despre adoptarea unui stil de viață echilibrat și sănătos, dar și despre pierderea în greutate într-un mod sănătos. Secretul succesului? Disciplina și respectarea tuturor regulilor pe care ea le stabilește.
„Stilul de viață înseamnă să schimbi totul de la A la Z, înseamnă să te gândești la tine și la cei dragi, să te gândești zilnic, gestul pe care l-am făcut aseară face parte tot din stilul de viață sănătos, un stil de viață sănătos înseamnă atitudine, înseamnă gândire, înseamnă perspective, bunătate. Să scoți tot ce e nesănătos din prima zi, să nu faci greșeli, tot din prima zi și să fii constant în a respecta reguli. Cei care respectă reguli practic reușesc în viața”
Sfaturi de aur pentru cei care vor să mănânce paste fără să se îngrașe
În cadrul emisiunii Vorbește lumea de la Pro TV, Carmen Barcan a oferit câteva sfaturi prețioase pentru cei care doresc să se bucure de paste fără a se îngrașa. Este vorba despre pastele fără gluten. Acestea au un indice glicemic mic, sunt bogate în nutrienți, vitamine și ajută la digestie – când digestia funcționează corect, procesul de slăbire este mai eficient.
Pastele fără gluten pot fi gătite cu fructe de mare, carne slabă, uleiuri sănătoase, semințe, ierburi aromatice sau brânzeturi slabe. „Pastele fără gluten, de obicei, ajută foarte mult la slăbit pentru că au un indice glicemic mai scăzut și susțin o digestie bună. Când digestia funcționează corect, procesul de slăbire este mai eficient. În plus, sunt bogate în nutrienți și vitamine”, a explicat Carmen.
Pastele din făină pot fi, de asemenea, un aliat în curele de slăbire, însă secretul constă în moderație. Nutriționista subliniază importanța momentului din zi în care se consumă pastele. Este recomandat ca pastele să fie consumate la masa de prânz, în cantități moderate. „Putem consuma fără probleme paste normale, însă trebuie să știm că digestia lor nu este la fel de ușoară ca în cazul pastelor fără gluten”, a adăugat nutriționista.
Conținutul publicat pe monden.dinpopor.ro poate fi preluat doar în limita a 500 de caractere, cu menționarea sursei și link activ. Orice utilizare neautorizată reprezintă o încălcare a Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și va fi sancționată conform legislației în vigoare. 🚨