Cojile de lămâie, un aliat insuspectat în bucătărie. Descoperă ce poți face cu ele

Data actualizării: 14 iulie 2025

Lămâia este un fruct foarte apreciat, folosit în deserturi, sucuri sau salate. Multe gospodine nu știu însă că cojile de lămâie pot fi un aliat de nădejde în bucătărie.

Valorificarea cojilor de lămâie

În loc să fie aruncate, cojile de lămâie pot fi folosite în diverse moduri. Acestea sunt la fel de utile ca și fructul, dacă nu chiar mai mult.

Puține sunt cele care știu că nici cojile nu trebuie aruncate.

Potrivit specialiștilor

Specialiștii susțin că beneficiile cojilor de lămâie sunt numeroase și merită să le explorăm.


🔹ATENȚIE!
Conținutul publicat pe monden.dinpopor.ro poate fi preluat doar în limita a 500 de caractere, cu menționarea sursei și link activ. Orice utilizare neautorizată reprezintă o încălcare a Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și va fi sancționată conform legislației în vigoare. 🚨