Cătălin Scărlătescu dezvăluie peripețiile chefilor de la Pe drumul gustului prin Tenerife și Maroc

Cătălin Scărlătescu, faimosul chef de la show-ul culinar Pe drumul gustului, a făcut publice amuzantele și neașteptatele peripeții prin care au trecut el și colegii săi în timpul călătoriilor lor culinare în Tenerife și Maroc.
Peripeții în Tenerife
Scărlătescu a povestit cum, în Tenerife, echipa a fost nevoită să se descurce în condiții dificile, după ce autocarul în care se aflau s-a defectat.
„Eram în mijlocul drumului, fără niciun mijloc de transport, însă șoferul s-a întors și ne-a recuperat!”
a dezvăluit chef-ul.
Aventuri în Maroc
În Maroc, chefii s-au confruntat cu diferite provocări, de la adaptarea la cultura locală, până la găsirea ingredientelor potrivite pentru prepararea unor rețete autentice. Însă, așa cum a subliniat Scărlătescu, aceste experiențe au contribuit la diversificarea și îmbogățirea cunoștințelor lor culinare.
În ciuda peripețiilor, Cătălin Scărlătescu a evidențiat că aceste călătorii reprezintă o oportunitate unică de a descoperi noi arome și de a învăța secretele bucătăriei internaționale.
Conținutul publicat pe monden.dinpopor.ro poate fi preluat doar în limita a 500 de caractere, cu menționarea sursei și link activ. Orice utilizare neautorizată reprezintă o încălcare a Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și va fi sancționată conform legislației în vigoare. 🚨